Een goed bedrijf heeft een tevreden klant

Elk bedrijf kan zich op deze website aanmelden. Door middel van referenties en projecten kunnen bedrijven laten zien wat hun ervaring is. Dit geeft u een goed beeld of dit bedrijf kan leveren wat u zoekt. Daarnaast kunt u bij voorbeeldwoningen bekijken wat de ervaringen van andere huiseigenaren zijn met de diverse bedrijven. 

 

Wilt u een tuin waar ‘leven’ in zit? Een tuin die je niet alleen ziet, maar ook kunt voelen, proeven en ruiken? Hoveniersbedrijf Stip brengt al jarenlang tuinen tot leven!

Werkgebied: Max. 30 km

De meest bekendste regenwateroplossing die SunnyRain Solutions heeft bedacht en ontwikkeld is de Rainwinner (regenwaterschutting).

Van der Heiden Installatietechniek is gespecialiseerd in installatietechniek, elektrotechniek en duurzame energie.  

Werkgebied: Max. 20 km

Van Panhuis Bouw is een solide, allround aannemersbedrijf. Met een vast team van ervaren vaklieden zijn we actief in de wijde omgeving van Ermelo.

Werkgebied: Max. 80 km

Hoveniersbedrijf Van Triest BV is een gerenommeerd hoveniers- en groenbedrijf.

Werkgebied: Heel Nederland

Wij kunnen voor u de tuin onderhouden, maar natuurlijk ook samen met u, renoveren, aanleggen en ontwerpen. Advies en begeleiding behoren ook tot de mogelijkheden.

Werkgebied: Heel Nederland

DTS Putten bv is gespecialiseerd in witgoed, tuin- en parkmachines en heeft tevens een eigen servicedienst.

Bruggeman hoveniers|ontwerpers is al meer dan 25 jaar vooruitstrevend op het gebied van de aanleg van duurzame tuinen en de aanleg van zwemvijvers, helofytenfilters, hemelwaterinfiltratie, groene d

Werkgebied: Heel Nederland

Wij recyclen gebruikte wijn- en whiskyvaten en vormen deze om naar o.a. prachtige houten regentonnen. De houten regentonnen zijn een blikvanger in uw tuin.

Werkgebied: Heel Nederland

Rainparts - Technische groothandel 

Werkgebied: Heel Nederland

 

BouwPartner Pieper Ermelo bestaat al meer dan 40 jaar. Wij leveren materialen aan grote én kleine tuin- en klusprojecten in Nederland en België. 

Duurzaamheid

Werkgebied: Heel Nederland