Een goed bedrijf heeft een tevreden klant

Elk bedrijf kan zich op deze website aanmelden. Door middel van referenties en projecten kunnen bedrijven laten zien wat hun ervaring is. Dit geeft u een goed beeld of dit bedrijf kan leveren wat u zoekt. Daarnaast kunt u bij voorbeeldwoningen bekijken wat de ervaringen van andere huiseigenaren zijn met de diverse bedrijven. 

 

De duurzame specialist op de Veluwe.

Al sinds 1973 zijn wij actief op zoek naar verbeteringen en innovaties op het gebied van duurzame energietechniek.

Werkgebied: Heel Nederland

Wij zijn Draaijer Installatietechniek B.V. uit Elburg. Duurzaamheid is niet iets wat we doen, maar wie we zijn. We maken met en voor onze opdrachtgevers mooie projecten vol duurzame oplossingen.

Werkgebied: Heel Nederland

Vakproject staat voor duurzaam en verantwoord ondernemen. De producten waar ik mee werk zijn zorgvuldig geselecteerd.

Werkgebied: Heel Nederland

Zonsimpel is al een aantal jaren actief in de energiebesparingsbranche.

Installatiebedrijf Koller bestaat uit een team van vakbekwame installateurs. Ook beschikken wij over een groep ervaren timmermannen, dakdekkers en tegelzetters.

Van Veluw Installatietechniek biedt u een totaalpakket.

Van der Heiden Installatietechniek is gespecialiseerd in installatietechniek, elektrotechniek en duurzame energie.  

Werkgebied: Max. 20 km

Professioneel vernieuwen. Dát is onze drijfveer. Dat doen we met professioneel schilderwerk, spuitwerk (coating) en diensten op het gebied van interieur & decoratie.

Heerlijk genieten bij een knapperend vuurtje. Steeds meer mensen kiezen voor een houtkachel of pelletkachel.

Werkgebied: Max. 50 km

Ik ontwerp en maak meubelen en inrichtingen op maat die state of art design zijn, gemaakt van natuurlijke materialen, die inspireren, energie geven, die ons leven verrijken en vergemakkelijken en o

Werkgebied: Heel Nederland

Ledfinity is al vele jaren actief in de LED markt. Als importeur en distributeur leveren wij direct en indirect (via dealers) alle denkbare soorten LED verlichting.

Werkgebied: Heel Nederland
Werkgebied: Heel Nederland

Van Panhuis Bouw is een solide, allround aannemersbedrijf. Met een vast team van ervaren vaklieden zijn we actief in de wijde omgeving van Ermelo.

Werkgebied: Max. 80 km

Slim Solar Systems is een duurzaam installatie bureau uit Nunspeet. Slim Solar Systems heeft alle disciplines in huis van engineering, uitvoering en instandhouding van duurzame energiesystemen in d

De zonnepanelen die wij als firma gebruiken zijn niet innovatief, en zeker niet afwijkend van de hedendaags door iedereen toegepast panelen.

Werkgebied: Heel Nederland

Meubelmakerij, interieurbouw, stofferingen

Vocare-Ledlight.com is het grootste online LED verlichting warenhuis van Nederland.

Werkgebied: Max. 40 km

Wildkamp, uw ervaren collega met alles op het gebied van transport van water, elektra en lucht!

Wij recyclen gebruikte wijn- en whiskyvaten en vormen deze om naar o.a. prachtige houten regentonnen. De houten regentonnen zijn een blikvanger in uw tuin.

Werkgebied: Heel Nederland

Bonergie helpt particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en grootverbruikers met het verlagen van hun energiekosten.
 

De beproefde werkwijze: