Een goed bedrijf heeft een tevreden klant

Elk bedrijf kan zich op deze website aanmelden. Door middel van referenties en projecten kunnen bedrijven laten zien wat hun ervaring is. Dit geeft u een goed beeld of dit bedrijf kan leveren wat u zoekt. Daarnaast kunt u bij voorbeeldwoningen bekijken wat de ervaringen van andere huiseigenaren zijn met de diverse bedrijven. 

 

Energielabel

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig uw woning is. Huiseigenaren zijn verplicht bij verkoop of verhuur van de woning een (definitief) energielabel aan de koper of huurder te geven. 

Waar dient deze maatregel toe?: 

Met het energielabel kunt u zien of uw woning veel of weinig energie verbruikt (de energieprestatie). Woningen met een A-label zijn het energiezuinigst. De minst zuinige woningen krijgen een G-label. Op het energielabel staat ook welke energiebesparende maatregelen in uw woning mogelijk zijn. Denk hierbij aan plaatsing van dubbel glas of isolatie van dak, gevel of vloer.

Hoe werkt het?: 

Energielabel aanvragen
Heb je nog geen energielabel voor uw woning? Dan ontvang je een voorlopig energielabel. Je moet dit voorlopige energielabel zelf online omzetten in een verplicht, definitief label. Een definitief energielabel is verplicht bij verkoop, nieuwe verhuur en oplevering van woningen. Op de website www.energielabelvoorwoningen.nl kun je dit doen. (Hier heb je een DigiD voor nodig).

Energielabel van uw woning checken
Wil je weten welk energielabel je woning heeft? Vul op www.zoekuwenergielabel.nl je postcode en huisnummer in en controleer of je woning al een energielabel heeft.

Energielabelcheck: ook voor huurders
Huurders kunnen op www.zoekuwenergielabel.nl ontdekken hoe de energiezuinigheid van hun woning meetelt in de huurpunten voor het berekenen van de maximale huurprijs. 

 

Verde Advies is gespecialiseerd in energieadvies en energielabels t.b.v. woning en utiliteitsbouw.

Werkgebied: Max. 50 km

BOS bouwadvies verzorgt complete bouwprocessen voor ondernemers en particulieren. Wij ondersteunen ontwikkelaars, gebruikers en beheerders van bedrijfsgebouwen bij alle bouwkundige zaken.

Koele Bouw en Energie is een jong bouwkundig adviesbureau dat zich richt op energiebesparing en verbetering van uw wooncomfort.

Werkgebied: Max. 50 km

NidisAdvies is een onafhankelijk adviesbureau wat gespecialiseerd is op het gebied van energiebesparing in woningen en utiliteitsgebouwen, comfortabel wonen en werken, milieuvriendelijk (ver)bouwen

Werkgebied: Max. 80 km

Voor uw woning kan op maat een adviesrapport worden geschreven.