Een goed bedrijf heeft een tevreden klant

Elk bedrijf kan zich op deze website aanmelden. Door middel van referenties en projecten kunnen bedrijven laten zien wat hun ervaring is. Dit geeft u een goed beeld of dit bedrijf kan leveren wat u zoekt. Daarnaast kunt u bij voorbeeldwoningen bekijken wat de ervaringen van andere huiseigenaren zijn met de diverse bedrijven. 

 

Al sinds 1973 zijn wij actief op zoek naar verbeteringen en innovaties op het gebied van duurzame energietechniek.

Werkgebied: Heel Nederland

Wij zijn ZON7. Een deskundig bedrijf in zonnepanelen. Wij zijn open en transparant. Zo maken we u bijvoorbeeld graag deel van alle stappen die we nemen om uw huis van zonnepanelen te voorzien.

Werkgebied: Heel Nederland

Wilt u een tuin waar ‘leven’ in zit? Een tuin die je niet alleen ziet, maar ook kunt voelen, proeven en ruiken? Hoveniersbedrijf Stip brengt al jarenlang tuinen tot leven!

Werkgebied: Max. 30 km

Vakproject staat voor duurzaam en verantwoord ondernemen. De producten waar ik mee werk zijn zorgvuldig geselecteerd.

Werkgebied: Heel Nederland

De meest bekendste regenwateroplossing die SunnyRain Solutions heeft bedacht en ontwikkeld is de Rainwinner (regenwaterschutting).

Van der Heiden Installatietechniek is gespecialiseerd in installatietechniek, elektrotechniek en duurzame energie.  

Werkgebied: Max. 20 km

Het VeluwsBospark is een bungalowpark in Putten. Het park voorziet zichzelf volledig van groene stroom d.m.v. zonnepanelen.

Werkgebied: Heel Nederland

Op de Veluwe, net buiten het stadje Elburg, in de oude polder aan de rand van het Veluwemeer, ligt onze monumentale boerderij, gebouwd in 1888.

Op Landal Landgoed 't Loo is altijd iets te beleven, voor jong en oud! De indoorspeelplaats, zwemmen of gezellig bowlen. Ontdek alle activiteiten op en rond de centraal gelegen recreatieplas.

Het Buitencentrum, locatie Oldebroek

In 2008 hakten zwagers Marcel Borger en Pelle Schlichting op een familiefeestje de knoop door: ze zouden een wezenlijke bijdrage gaan leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland door het bouwen

Werkgebied: Heel Nederland

Van Panhuis Bouw is een solide, allround aannemersbedrijf. Met een vast team van ervaren vaklieden zijn we actief in de wijde omgeving van Ermelo.

Werkgebied: Max. 80 km

Duurzame kastsessie MetDebby jouw kledingcoach.

T.M.I. Bosch is een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energie.

T.M.I Bosch geschiedenis

Werkgebied: Heel Nederland

Slim Solar Systems is een duurzaam installatie bureau uit Nunspeet. Slim Solar Systems heeft alle disciplines in huis van engineering, uitvoering en instandhouding van duurzame energiesystemen in d

De zonnepanelen die wij als firma gebruiken zijn niet innovatief, en zeker niet afwijkend van de hedendaags door iedereen toegepast panelen.

Werkgebied: Heel Nederland

Lekker Praktisch Duurzaam is op vele terreinen gespecialiseerd in het duurzaam omgaan met het gebruik van energie.

Hoveniersbedrijf Van Triest BV is een gerenommeerd hoveniers- en groenbedrijf.

Werkgebied: Heel Nederland

Wij kunnen voor u de tuin onderhouden, maar natuurlijk ook samen met u, renoveren, aanleggen en ontwerpen. Advies en begeleiding behoren ook tot de mogelijkheden.

Werkgebied: Heel Nederland

Proeverij de Ontmoeting is een unieke plek in Nederland. Het winkelen van de toekomst is gecombineerd met de tendens om mensen met een beperking te zien als mensen die ook talenten hebben.

Je energie rechtstreeks van een energiebron kopen; waarom kan dat eigenlijk niet? Dat vroegen de oprichters van Vandebron zich begin 2013 af. Dat was het begin van Vandebron.

Museum Het Pakhuis is een centrum voor Erfgoed, Natuur & Milieu. In het archeologisch en natuurhistorisch  museum kan je op expeditie door het verre verleden van Ermelo.

De Ermelose schaapskooi biedt onderdak aan 400 Veluwse Heideschapen. De schapen worden ingezet voor de begrazing van de Ermelosche Heide.

Wijngaard Telgt is in 2005 gestart door Jan van den Ham en zijn vrouw Hennie. Begin juli 2005 hebben ze ruim 1 ha. grond aangekocht, waar ze half mei 2006 een wijngaard aangeplant hebben. 

Veluwe-Energie is een energiecollectief geïnitieerd door de inwoners van Ermelo. Met als doel om het voor iedereen in Ermelo mogelijk te maken eigen elektriciteit op te wekken met zonne-energie.

Vliek Tweewielers is gespecialiseerd in elektrische fietsen. De nieuwste modellen van Gazelle, Koga en Cortina ecomo staan in de winkel.

Natuurwinkel is meer dan een logo op de deur. Meer dan een winkel in natuurvoeding. Wij zijn natuurliefhebber in hart en nieren en delen onze passie en kennis graag met jou.

Broekhuis staat voor authenticiteit en transparantie en gaat voor duurzame relaties.