Een goed bedrijf heeft een tevreden klant

Elk bedrijf kan zich op deze website aanmelden. Door middel van referenties en projecten kunnen bedrijven laten zien wat hun ervaring is. Dit geeft u een goed beeld of dit bedrijf kan leveren wat u zoekt. Daarnaast kunt u bij voorbeeldwoningen bekijken wat de ervaringen van andere huiseigenaren zijn met de diverse bedrijven. 

 

Ventilatie

Ventilatie Het continu verversen van de lucht in huis is noodzakelijk voor je gezondheid. Toch gebeurt dit in veel huizen onvoldoende, waardoor schimmel ontstaan of binnen meer fijnstof aanwezig is dan buiten. Met ventilatie verlies je wat warmte, maar dat is zeker geen verspilling want je krijgt er schone lucht voor terug. Met systemen voor warmteterugwinning kun je het energieverbruik van ventileren beperken. Vroeger ging luchtverversing in huis vanzelf, via naden en kieren. Met als nadeel koude tocht en veel verlies aan warmte. In moderne kierdichte huizen kunnen we de ventilatie goed regelen. Maar veel mensen ventileren onvoldoende. Vervuilde lucht in huis versterkt allergieën, luchtwegproblemen en irritatie van slijmvliezen. Vuile lucht moet dus het huis uit en schone lucht moet aangevoerd worden.

Al sinds 1973 zijn wij actief op zoek naar verbeteringen en innovaties op het gebied van duurzame energietechniek.

Werkgebied: Heel Nederland

Bent u op zoek naar hoogwaardige zonnepanelen tegen een scherpe prijs? Cobalt Energie is één van de meest ervaren installateurs in de regio Noordwest Veluwe en Flevoland.

Werkgebied: Max. 30 km

Installatiebedrijf Koller bestaat uit een team van vakbekwame installateurs. Ook beschikken wij over een groep ervaren timmermannen, dakdekkers en tegelzetters.

HulstFlier Installateurs is een landelijk opererende totaalinstallateur die op servicegerichte en professionele wijze oplossingen biedt voor de particuliere woningmarkt en de utiliteitsbouw.

Werkgebied: Heel Nederland

Oosterhoff Poolen is een allround installatiebedrijf. Naast reguliere werkzaamheden installeert Oosterhoff Poolen zonnecollectoren, warmtepompen of systemen voor warmteterugwinning.

Van der Heiden Installatietechniek is gespecialiseerd in installatietechniek, elektrotechniek en duurzame energie.  

Werkgebied: Max. 20 km

Welldone Installatietechniek is een allround installatiebedrijf opgericht in 1999. Wij beheersen de disciplines gas, water en elektra waarmee U één aanspreekpunt heeft.

Werkgebied: Max. 30 km

Is uw mechanische ventilatie inmiddels verouderd en wilt u overstappen op een nieuwe ventilatiebox of heeft u alleen onderhoud en reiniging ervan nodig?

Werkgebied: Max. 50 km

Mijn Dak Schoon is gespecialiseerd in het reinigen van dakgoten, zonnepanelen en ventilatiekanalen.

Werkgebied: Heel Nederland

T.M.I. Bosch is een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energie.

T.M.I Bosch geschiedenis

Werkgebied: Heel Nederland

Slim Solar Systems is een duurzaam installatie bureau uit Nunspeet. Slim Solar Systems heeft alle disciplines in huis van engineering, uitvoering en instandhouding van duurzame energiesystemen in d