Aanvraag Energieadviesgesprek

Wanneer u een energieadviesgesprek aanvraagt, wordt er in verband met het Coronavirus (COVID-19) de komende tijd per aanvraag door de adviseur gecontroleerd of deze door kan gaan of moet worden verzet. Bij enige vorm van ziekteverschijnselen zal de adviseur of de inwoner gevraagd worden de verantwoordelijkheid te nemen om de afspraak te verzetten.

Met onderstaand formulier kunt u een Energieadviesgesprek aanvragen. Het Energieadviesgesprek heeft een waarde van €175. U betaalt daarvoor slechts €75 en ontvangt een voucher die u kunt inwisselen bij Veluwe Duurzaam. Als u binnen een jaar bij een bedrijf voor €750 besteedt aan duurzame maatregelen ontvangt u de €75 weer terug. Bekijk meer informatie over het energieadviesgesprek.

Vul onderstaande formulier in, zodat we uw vraag goed kunnen beoordelen en u in contact kunnen brengen met een energieadviseur.

Het energieadviesgesprek is voor inwoners uit de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Vraag 6. Voorkeur voor adviseur

Geef hieronder uw eventuele voorkeur aan voor een adviseur. Houd daarbij rekening met een maximale afstand van 10-15 km. Als u geen voorkeur heeft, kunt u dat ook aangeven, dat is makkelijker voor het inplannen. Bekijk hier de adviseurs.
 

Vraag 8. Akkoordverklaring
Vink hieronder aan dat u akkoord gaat met een betaling van €75 voor het energieadviesgesprek. U ontvangt dan een voucher die u kunt verzilveren bij Veluwe Duurzaam als u binnen een jaar voor minimaal €750 aan energiebesparende maatregelen investeert.

(De door de adviseurs uitgebrachte adviezen worden door Veluwe Duurzaam gebruikt voor kennisuitwisseling tussen de adviseurs en kwaliteitsverbetering.)

Uw woonplaats valt binnen de gemeente Heerde. Vanaf 1 januari 2019 is de gemeente Heerde niet meer aangesloten bij energieloket Veluwe Duurzaam, doordat zij wisselen van regio. Zodoende is het als inwoner van de gemeente Heerde niet langer mogelijk een energieadviesgesprek aan te vragen.