Uw ervaring telt!

Het is voor veel mensen een zoektocht wat de juiste duurzame maatregelen zijn en welke bedrijven hen kunnen helpen. Heeft u ervaring met het duurzaam maken van uw woning? Inspireer anderen door uw woning op de website te tonen en uw ervaringen te delen.

Meld je tuin aan
Meld je woning aan

 

Omschrijving

In de tuin is aandacht besteed aan het opvangen van regenwater.

Omschrijving

Zes gezinnen uit Harderwijk zijn een gezamenlijke moestuin gestart: Onze Hof van Eden. Dit project is onderdeel van de actie Lekker Groen van de gemeente Harderwijk.

Omschrijving

Aan de scheepssingel in Harderwijk is een buurtmoestuin gerealiseerd. Dit project is onderdeel van de actie Lekker Groen van de gemeente Harderwijk.

Omschrijving

In Harderwijk is een pluktuin gerealiseerd door de gemeente en de wijkvereniging. De tuin is te vinden aan het Rappad, in de wijk Drielanden. 

Omschrijving

Engelse stadstuin van 12x6.5m en 5x6.5m. 3 laags;n.l.: Boom, struik, bloemen en planten. Weinig bestrating. 

Omschrijving

Insectenhotel(zit vol met metselbijen)

Veel gras en borders met veel beplanting( geheel bedekt)

Veel planten en struiken die geschikt zijn voor vlinders en bijen.

Omschrijving

We hebben in onze bostuin verschillende maatregelen genomen. De regenpijpen zijn afgekoppeld. We hebben een zwemvijver aangelegd met een rietveld.

Omschrijving

In het oudste deel van Elburg bevindt zich een fraai en historisch stukje groen: De Groene Kruidhof. Bijna verscholen in de noordwestelijke uithoek van de vesting.

Omschrijving

Hoekwoning uit 1953, nabij busstation Harderwijk, grenzend aan de spoorlijn Amersfoort-Zwolle. Wij hebben de regenwater afvoer los gekoppeld van het riool en een wadi aangelegd in de voortuin.

Omschrijving

Met de Mandalatuin willen wij je graag inspireren om zoveel mogelijk vaste planten voor bijen en vlinders te planten.

Omschrijving

Liefhebberstuin met Engelse invloeden.


De locaties worden geladen...