Uw ervaring telt!

Het is voor veel mensen een zoektocht wat de juiste duurzame maatregelen zijn en welke bedrijven hen kunnen helpen. Heeft u ervaring met het duurzaam maken van uw woning? Inspireer anderen door uw woning op de website te tonen en uw ervaringen te delen.

Meld je tuin aan
Meld je woning aan

 

Omschrijving

In de binnenstad van Harderwijk creëert de gemeente Harderwijk verschillende 'oases'. Dit zijn plekken waar even in de schaduw gezeten kan worden en vers drinkwater getapt kan worden.

Omschrijving

In de wijk Stadsdennen in Harderwijk is er in 2019 gewerkt aan het aanpassen van de straten om zo overlast door regenbuien te voorkomen.

Omschrijving

Zomaar een wijk in zomaar een stad, Wittenhagen Zuid in Harderwijk.

Omschrijving

Inwoners van Harderwijk en Hierden konden in 2020 een subsidie aanvragen voor het aanschaffen van een regenton of een regenwaterschutting.

Omschrijving

In Harderwijk heeft een groep buurtbewoners de gemeente gevraagd om de groenstrook waarop wordt afgekoppeld, zelf te mogen beheren en onderhouden. Het resultaat?

Omschrijving

Een projectontwikkelaar is de afgelopen jaren bezig geweest om het gebouw waarin Harders Plaza was gevestigd, te vervangen door een themacentrum met daarnaast appartementen.

Omschrijving

In 2020 verschenen ze aan het Rappad: 2 off-grid tiny houses. Deze woningen zijn niet groter dan 50m2 en zijn niet aangesloten op gas, elektriciteit en water.

Omschrijving

Aan de rand van de Harderwijkse wijk Drielanden is een nieuw park verschenen, het Crescent park.

Omschrijving

Bouwen met natuur staat centraal in het herstel van de Hierdense beek, dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijk materiaal.

Omschrijving

De Gemeente Putten heeft een grootschalig afkoppel project uitgevoerd. In de onderstaande video is het gehele proces in beeld gebracht.


De locaties worden geladen...